Vi är en redovisningsbyrå som jobbar nära dig

Om oss

1990 startade jag, Eva Hertzberg, den redovisningsbyrå som idag är FKSH Företagskonsulterna AB. Den drivs i relativt liten skala, 3-4 anställda då jag trivs bäst med att jobba nära mina medarbetare och kunder. Vi som arbetar här har alla lång erfarenhet av att jobba med ekonomi i olika branscher och inom något år är planen att vi är ytterligare 2 personer som kan titulera sig Srf Auktoriserad Redovisningskonsult. Och sist men inte minst har vi Lizzie, en liten blandrashund som förgyller vår tillvaro på kontoret de flesta dagar och ser till att vi inte stressar för mycket. Att hon dessutom ofta har en lugnande inverkan på våra kunder när vi pratar om sådant som kan kännas jobbigt för en ”icke ekonom” har vi sett många gånger. Att känna arbetsglädje och yrkesstolthet har alltid varit oerhört viktigt för mig och det är något som präglar oss alla på byrån. Vår förhoppning och målsättning är att det också är så våra kunder och samarbetspartners uppfattar oss. Vi anser att varje kund är unik och att alla samarbeten bör utgå utifrån verkliga behov, inte upplevda. Därför inleder vi varje ny kontakt med en analys av dessa behov. Bland våra kunder finns en härlig blandning av allt från små enskilda firmor med hantverkare och terapeuter upp till större entreprenadföretag där vår främsta roll är att bidra med spetskompetens och koncernhantering. Det innebär att behoven hos våra kunder är oerhört varierande vilket gör vårt arbete ännu roligare.

Evas bakgrund

Redan som tonåring förtrollades jag av siffrorna i debet och kredit och insåg snabbt att det här ville jag ägna mig åt. Jag såg också vilken enorm skillnad det gör om man i ett företag har löpande kontroll på siffrorna hela tiden, eller om den kontrollen bara finns i samband med bokslut. Min passion för siffrorna och glädjen i att serva människorna bakom dem ledde till att jag byggde på min ekonomiutbildning med kurser inom Srf konsulterna och genom dem blev Srf Auktoriserad Redovisningskonsult. I mitten på 90-talet kom en ny utbildning och hösten 1996 examinerades jag tillsammans med 16 andra stolta kurskamrater ut som landets första kull med titeln Diplomerad Företagskonsult. 

Jag har genom hela mitt yrkesliv fortsatt att brinna för att supporta företagare, stora som små, och för att kunna agera så klarsynt som möjligt har jag genom åren byggt på med ett antal juridiska kurser.